• 007 s
  • TH Firma 130
  • TH Firma 159

Profil

Om os

Traktor & Høstspecialisten ønsker at bidrage til, at du får en god og effektiv arbejdsdag. Derfor forhandler vi udelukkende landbrugsmaskiner, der kan leve op til udfordringerne i moderne dansk landbrug. Vi kender udfordringerne i landbruget, og gennem mange års erfaring ved vi, hvad der skal til for at holde vores kunder kørende med solide landbrugsmaskiner året rundt.

For os handler godt købmandskab om, at begge parter bliver tilfredse. Du bliver derfor mødt af personer, der giver sig tid til at finde løsninger, der matcher de udfordringer, du står med. Du får derfor ikke kun landbrugsmaskiner men også en garanti for, at vi følger op med samvittighedsfuld service - uanset, om du har købt en mejetærsker, traktor, gyllevogn, sprøjter eller en af de andre landbrugsmaskiner, vi forhandler.

 

Historie

Traktor & Høstspecialisten er grundlagt af Allan og Mariann Mahler. Allan er udlært som bygnings- og landbrugsmaskinsmed i 1974. Gennem job, hvor han har været sælger for Ford traktorer samt værkfører, forretningsfører og salgschef for CLAAS Danmark har han fået en lang erfaring med landbrugsmaskiner. Denne erfaring blev i 1993 afsættet for, at Allan startede Traktor & Høstspecialisten sammen med sin hustru, Mariann. Hvor Allan har ansvaret kontakten til kunderne, har Mariann overblikket over den række af administrative opgaver, som naturligt indgår i en moderne maskinforretning.

Den 22. februar 2017 har Danish Agro Machinery Holding A/S overtaget 45 % af aktierne i Traktor & Høstspecialisten.

Fokus for Traktor & Høstspecialisten er, at alt skal være i orden, når du køber landbrugsmaskiner hos os. Når vi tør love, at det er sådan - hver gang - er det på grund af vores dygtige medarbejdere. Størstedelen af dem har været her i mere end 8 år og med en kort beslutningsgang i hele virksomheden, er de altid i stand til at handle hurtigt.

 

});